Muzeul Field de Istorie Naturală este unul dintre cele mai mari muzee de istorie naturala din lume. El are colecții extinse, de înaltă calitate, de artefacte și specimene, ale căror diversitate variază atât în vechime, din cele mai vechi timpuri până în prezent, cât și în cultură, provenind din întreaga lume. Acestea, împreună cu programele științifice și educaționale, i-au permis să atragă o cantitate considerabilă de vizitatori anual.

Istorie

Povestea muzeului a început în anul 1893, când ideea sa a fost promovată ca urmare a Expoziției Mondiale Columbiane, care a avut loc la Chicago. A existat o necesitate de a găzdui exponatele și colecțiile prezentate în cadrul acestui eveniment.

Muzeul a fost finanțat de Marshal Field, de aici numele de Muzeul Field, după ce a fost convins de Edward Ayer. El a contribuit cu suma de 1.000.000 $. Donații mai mici au fost făcute sub formă de bani sau exponate care au reprezentat încă o jumătate din suma inițială.

De-a lungul anilor, muzeul a avut loc diferite nume și a fost adăpostit în diferite locații din Chicago. În zilele noastre, este situat pe o proprietate din districtul Chicago Park, aproape de centrul orașului, și face parte din campusul de muzee de pe malul lacului din Chicago care include Acvariul John G. Shedd și Planetariul Adler.

Expoziţii

Există o mulțime de expoziții deschise în cadrul muzeului și se întâmplă adesea ca să fie nevoie să îți petreci cea mai mare parte a zilei pentru a vedea totul. Grupuri școlare vin aici de peste tot din Illinois și petrec ore întregi vizitând evenimentele speciale, văzând un Tiranozaur Rex 3D, apropiindu-se de cel mai mare și complet dinozaur din specia lui.

Printre celelalte exponate de la muzeu este coborârea într-un mormânt egiptean antic. Aici veți asista la o mare colecție de mumii si alte artefacte dintr-o civilizație mult a trecută. Underground Adventure Experience permite vizitatorilor să se micșoreze la dimensiunea unei furnici și pentru a vedea lumea din punctul de vedere al unui gândac. Aici vei rătăci printr-un tărâm ciudat în care un simplu fir de iarbă apare dimensiunea unui arbore de dimensiuni medii.

O altă expoziție uimitoare la Muzeul Field este cea a primul împărat al Chinei și gărzile sale de corp pe care le știm ca soldații de teracotă. Aceștia au fost făcuți pentru a păzi mormântul său pentru restul eternității.

Există o mulțime de lucruri de făcut și pentru cei mici. Aceștia pot fi educați în știință în Crown Family Play Laboratory. De asemenea, auzim atât de mult în zilele acestea despre ADN și modul în care a fost folosit pentru a rezolva crime, pentru identifica cine suntem și ne face ceea ce suntem. Muzeul Field are un ADN Discovery Center unde poți ca să inveți multe despre acesta.

Vizitarea muzeului

Localizare

Muzeul Field de Istorie Naturală se află în South Lake Shore Chicago Drive, stă elegant pe malul mării, în inima campusului districtului și este foarte ușor accesibil atât cu mijloacele de transport public, cât și cu mașină sau bicicleta.

Bilete și orar

Muzeul Field este deschis în fiecare zi (cu excepția zilei de Crăciun), între orele 9 și 17. Prețul de bază de admitere în muzeu este de 22 $ (15 $ pentru copii). Seniorii și studenții pot obține admitere pentru 19 $. Există, de asemenea, unele bilete speciale, care vă va permit să vedeți expoziția cu soldați de teracotă, acestea sunt taxate la 31 $ pentru adulți, 22 $ pentru copii si 26 $ pentru pensionari și studenți. Biletele cu acces complet sunt taxate la 38 $ pentru adulți, 26 $ pentru copii și 32 $ pentru persoanele în vârstă și studenți. Biletele cu acces complet vă permit să vedeți întregul muzeu, inclusiv expoziția cu soldați de teracotă.